Begeleiding nodig?

Uw betrouwbare vastgoed makelaar!

Begeleiding over het gehele traject, ook daarom kunt u op OVastgoed bouwen!

Natuurlijk wilt u zowel bij koop als verkoop altijd uw geld optimaal gebruiken. Dit betekent dat het belangrijk is om een zo laag mogelijke koopprijs te hebben, en een zo hoog mogelijke verkoopprijs. Of het nu gaat om het kopen of verkopen van een huis, een zakelijk pand, of een object als investering en belegging, goede begeleiding en professioneel advies geven rust.

Daarnaast kan zeker bij het investeren in vastgoed er veel op u af komen. Met het enkel aan- en verkopen bent u er natuurlijk nog niet. Een investering moet namelijk goed onderhouden worden en voor een optimaal rendement is het ook belangrijk om deze te verhuren aan een derde partij. Hier zitten echter allerlei haken en ogen aan. Gelukkig kunnen wij iedereen hier optimaal bij assisteren en maatwerk leveren.

Mogen wij u begeleiden als vastgoed makelaar ?

Wij nemen vrijblijvend contact met u op!

Begeleiding voor particulieren en zakelijke partijen bij het kopen en verkopen van een huis of pand

Als u voor eigen gebruik of voor zakelijk gebruik een huis of pand wilt kopen of verkopen, dan komen daar veel zaken bij kijken. Soms is het nodig om iets terug te kopen, soms moet er een herverdeling van bezittingen plaats vinden of soms dient u een (extra) bedrag te financieren door bijvoorbeeld een (verhoging van uw) hypotheek.

Daarnaast kan er sprake zijn van taxatie en is het ook nodig om te beschikken over ruime kennis van de markt op het huidige moment, zodat u zeker weet dat u voor uzelf of uw zaak het beste haalt uit de aan- of verkoop. Bij al deze zaken kunnen wij u helpen. Wij kunnen u door het gehele traject heen loodsen.

Of u nu de koop of verkoop via ons wilt regelen, wilt kijken naar de financiering, een huis of pand wilt laten taxeren, of met ons wilt kijken naar eventuele investeringen voor een betere verkoopprijs, wij kunnen dit allemaal voor u doen. Als u dit geheel door ons laat regelen kan dat zelfs tegen een aantrekkelijke prijs. Neem nu contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Trajectbegeleiding bij vastgoedinvesteringen:

Natuurlijk bieden wij ook bij investeringen in vastgoed trajectbegeleiding aan over het gehele traject. Wij zijn daarin zeer flexibel en kunnen u een breed scala aan diensten aanbieden, en u erover adviseren. Zo kunt u zelf bepalen wat u in eigen hand houdt. U kunt met ons de opties bespreken voor het beheer van de volgende zaken:

  • Advies over mogelijkheden en rendement
  • Hypotheek regelen
  • Aankoop
  • Beheer van uw portefeuille en vastgoed
  • Verhuren
  • Financiering van rendementverhogende ingrepen
  • Verduurzaming
  • Portefeuille optimalisatie
  • Spreiding
  • Verkoop

De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Op onze pagina over portefeuillebeheer en portefeuilleoptimalisatie leest u er alles over.

Benieuwd naar de specifieke mogelijkheden die wij u kunnen bieden en naar het maatwerk van Ovastgoed? Maak dan nu een afspraak met onze professionals en zet uw (eerste) stappen in het beleggen in vastgoed. Wij zitten altijd voor u klaar.

U bent bijna klaar! 80%

Wilt u dat ik even contact op neem?

U bent bijna klaar! 80%

Kom GRATIS met ons in gesprek!

Ruim 10.000 woningeigenaren gingen u voor..