Hypotheek nodig? Ovastgoed helpt u hierbij.

Uw betrouwbare vastgoed makelaar!

Hypotheek nodig? Ovastgoed helpt u verder.

Als u van plan bent om een huis te kopen, dan moet u vaak ook een hypotheek regelen. Een huis is immers een forse investering, maar biedt u vrijheid en wooncomfort dat bijdraagt aan uw levensgeluk. Het regelen van een hypotheek is daarom vaak het begin van een volgende fase in uw leven.

Toch is dit een gedeelte waar veel mensen tegenop zien. Een hypotheek is immers een lening van een groot bedrag, waar maandelijkse lasten aan vast zitten. Bovendien zijn er vele constructies en varianten waarbij u soms het overzicht verliest. Geen zorgen, Ovastgoed maakt het regelen van een hypotheek makkelijk, duidelijk en toegankelijk voor u. Zo kunt u met een gerust hart beginnen aan een nieuwe fase in uw leven.

Wilt u in contact komen met een ervaren vastgoed makelaar ?

Wij nemen vrijblijvend contact met u op!

Hypotheek voor particuliere kopers, regel het via Ovastgoed

Als particulier stapt u vaak naar de bank of naar een hypotheekadviseur om uw hypotheek te regelen. Dit is een logische stap, omdat zij vaak diegene zijn die gespecialiseerd zijn in particulieren. Echter hebben zij daardoor vaak ook belang bij bepaalde vormen van hypotheken en zijn hun adviezen daarom niet geheel onafhankelijk.

Bij Ovastgoed ligt dit geheel anders. Wij zijn een vastgoedmakelaar die u begeleid bij het aankopen van een huis en hebben daardoor een zeer uitgebreid netwerk van hypotheekaanbieders. Daarnaast hebben wij belang bij uw investering en dus niet bij het verdienen aan uw hypotheek. Dit zorgt ervoor dat u het voor u meest gunstige aanbod krijgt.

Hypotheek voor een tweede huis als investering

Bent u van plan om vastgoed aan te schaffen als belegging, bijvoorbeeld om het door te verhuren of om het door uw kinderen of familie te laten gebruiken en later weer te verkopen? Ook dan kunt u terecht bij Ovastgoed. Hier zitten voor u meerdere voordelen aan:

  • Rendement van uw investering. Door te investeren op vastgoed behaalt u een hoger rendement dan bijvoorbeeld via een spaarrekening. Zeker als u het pand hierna verhuurt of wanneer u het in bruikleen geeft aan familie en daardoor kosten bespaart, bijvoorbeeld voor studerende kinderen.
  • Lage kosten door lage hypotheekrente. Op dit moment ligt de hypotheekrente zeer laag, wat zorgt dat investeren in vastgoed zeer aantrekkelijk kan zijn.
  • Hogere waarde portefeuille door (deels) te investeren via een hypotheek. Als u zelf al een deel in kunt leggen, dan kunt u ervoor kiezen een hoger bedrag te investeren, door deels een hypotheek te nemen.
  • Begeleiding door het hele traject. U kunt ervoor kiezen om u door ons in meer of mindere mate te laten begeleiden. Zo krijgt u het beste advies bij uw stappen binnen de vastgoedsector.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Kom eens praten over uw wensen en situatie

Wij kunnen u het beste advies geven en hebben een groot netwerk met investeerders en aanbieders. Wat uw wensen en situatie rondom uw hypotheek ook zijn, wij kunnen een voordelige oplossing op maat bieden. Maak een afspraak om in een gesprek de mogelijkheden met ons te verkennen.

U bent bijna klaar! 80%

Wilt u dat ik even contact op neem?

U bent bijna klaar! 80%

Kom GRATIS met ons in gesprek!

Ruim 10.000 woningeigenaren gingen u voor..