OVastgoed helpt u bij portefeuillebeheer van uw vastgoed!

Uw betrouwbare vastgoed makelaar!

Ovastgoed helpt u bij portefeuillebeheer van uw vastgoed!

Portefeuillebeheer is vaak de eerste term die u tegenkomt wanneer u leest over beleggen en investeren. Dit geldt natuurlijk als u instapt in aandelen en obligaties, maar ook bij fondsen waarin u in “de steentjes” investeert, oftewel gaat beleggen in vastgoed. Bij vastgoedinvesteringen kunt u op twee manieren beleggen, door indirecte beleggingen (fondsen) of directe beleggingen, waarbij u zelf één of meerdere objecten aankoopt.

Welke beslissingen u ook neemt, advies inwinnen is cruciaal. Gelukkig hebben wij vele jaren ervaring in de vastgoedsector en kennen wij alle ins- en outs. Daardoor kunt u gebruik maken van onze adviezen over spreiding en diversificatie, maar ook over uitbreiding of juist inkrimping van uw portefeuille en over de risico’s. Deze zijn er namelijk ook binnen vastgoedbeleggingen.

Wilt u in contact komen met een ervaren Beheerder ?

Wij nemen vrijblijvend contact met u op!

Besteed uw vastgoedportefeuille uit aan Ovastgoed.

Hoe uw portefeuille er ook uitziet, wij kunnen het beheer van u overnemen. Zo kunt u veel werk uit handen geven en kiezen voor een vorm waarbij u minder risico loopt. U kunt deze zaken rondom portefeuillebeheer aan ons uitbesteden:

  • Verhuren van objecten. Wij zorgen ervoor dat uw objecten worden verhuurd aan betrouwbare partijen, en dragen zorg voor facturering, contract, aanlevering van diensten en nutsvoorzieningen, klein beheer en overige zaken.
  • Onderhoud en renovatie. Wij kunnen zorg dragen voor onderhoud en zelfs renovaties, zoals verduurzamende ingrepen, waardoor uw vastgoed zijn waarde behoudt of de waarde vermeerdert
  • Om risico’s te verkleinen kunnen wij u aanbieden om uw investering over meerdere objecten te verspreiden. Dit kan in dezelfde sector of in meerdere sectoren, bijvoorbeeld door zowel te beleggen in woningen, als bedrijfspanden of openbare gebouwen.
  • Aan- en verkoop. Wij kunnen zorg dragen voor het aan- en het verkopen van objecten, waarbij u een betrouwbare partij heeft om uw portefeuille te laten renderen en om in- en uit te stappen in vastgoedbeleggingen.

Daarnaast kunnen wij ook voor andere zaken advies geven en deze eventueel voor u verzorgen.

Portefeuillebeheer op maat:

Omdat iedere belegger anders is en andere filosofieën, doelen en onderliggende strategieën heeft, zorgen wij altijd voor een pakket op maat. U kunt kiezen welke zaken u aan ons uit wilt besteden. Dit heeft deze voordelen:

  • U heeft de kosten zelf in de hand. Door uw eigen pakket samen te stellen en zelf met ons advies te bepalen welke zaken u in eigen hand houdt en welke u aan ons uitbesteedt, kunt u zelf zorgen dat de kosten voor u optimaal opwegen tegen de baten.
  • Spreiden van risico. Wanneer u ons uw portefeuille laat beheren, krijgt u daarmee advies en inzicht van ervaren rotten in de vastgoedmarkt. Door ons uitgebreide netwerk en onze jarenlange ervaring weten wij de door u gewenste balans tussen risico’s en rendement optimaal te realiseren.

Wilt u kijken hoe wij uw portefeuille kunnen beheren en uw rendementen kunnen optimaliseren? Of wilt u advies inwinnen of kijken of wij iets voor u kunnen betekenen? Neem dan nu contact op en maak een afspraak met een van onze vastgoedexperts. Wij zitten voor u klaar.

U bent bijna klaar! 80%

Wilt u dat ik even contact op neem?

U bent bijna klaar! 80%

Kom GRATIS met ons in gesprek!

Ruim 10.000 woningeigenaren gingen u voor..