Vastgoed verhuren via Ovastgoed? Maak gebruik van onze kennis en ons zeer uitgebreide netwerk!

Uw vastgoed makelaar!

Vastgoed verhuren via Ovastgoed? Maak gebruik van onze kennis en ons zeer uitgebreide netwerk!

Een van de manieren om optimaal rendement te halen uit uw vastgoedinvesteringen, is door uw vastgoed te verhuren aan derde partijen. Echter komt hier vaak veel werk bij kijken en is een uitgebreide kennis van zowel de huurmarkt als de wetgeving hierbij essentieel. Gelukkig kan u dit uitbesteden aan Ovastgoed en kunnen wij u daarin optimaal adviseren.

Wij zijn sinds lange tijd actief in de vastgoedsector en hebben daardoor een zeer uitgebreid netwerk tot onze beschikking staan, waar u als belegger optimaal van kunt profiteren. Daarnaast biedt onze grondige kennis u de kans om optimaal rendement te halen uit het verhuren van uw vastgoed en zorgen wij ervoor dat dit soepel en probleemloos verloopt, waardoor de kans op risico’s significant kleiner wordt.

Verhuren kan makkelijk door onze werkzaamheden en adviezen

Bij het verhuren komt veel kijken, wat u als belegger de nodige zorgen kan opleveren. Denkt u dan bijvoorbeeld aan:

Ovastgoed kan u hier, als ervaren knoest in de vastgoedsector, optimaal in adviseren en begeleiden, en u zelfs werk uit handen nemen. Door onze begeleiding over het gehele traject kunt u zelf zeer flexibel kiezen welke diensten u uit handen geeft. Wij hebben hiervoor altijd een op maat gemaakte en voor u aantrekkelijke propositie.

Kom in contact met een deskundig adviseur !

Wij nemen vrijblijvend contact met u op!

Zowel zakelijke als private verhuur via Ovastgoed

Of u uw object nu aan een zakelijke of een private huurder wilt verhuren, Ovastgoed helpt u er graag bij en kan bovendien een adviserende rol aannemen. Beide markten kennen hun unieke uitdagingen, en wij kennen deze door en door. Zo weet u zeker dat u met al uw objecten bij ons terecht kunt om de verhuur uit handen te geven.

Dit is zeer uitgebreid, waardoor u kunt denken aan zaken als het oplossen van geschillen en het opstellen van contracten, maar ook het regelen van uw administratie, aanvragen van faciliteiten en nutsvoorzieningen en het geschikt maken voor diverse vormen van gebruik, zoals bijvoorbeeld met zakelijke objecten.

Zelf de verhuur regelen met ons advies?

Regelt u liever zelf de verhuur? Ook dat is geen enkel probleem. Wij kunnen in overleg met u een deel van het proces uit handen nemen, maar ook alles bij u laten en u advies geven waar en wanneer u dat nodig heeft. Zo kunt u besparen op de kosten en optimaal profiteren van het rendement dat uw investering oplevert.

Maak voor meer informatie en een persoonlijke propositie op maat een afspraak met onze vastgoedverhuur experts. U kunt van hen al het benodigde advies krijgen en bespreken hoe u uw verhuur aan gaat pakken. Zo kunt u zelf kiezen hoe u uw vastgoedportefeuille optimaal inzet en optimaal laat renderen. Wij zitten altijd voor u klaar.

U bent bijna klaar! 80%

Wilt u dat ik even contact op neem?

U bent bijna klaar! 80%

Kom GRATIS met ons in gesprek!

Ruim 10.000 woningeigenaren gingen u voor..