Uw huis of pand verkopen via OVastgoed?

Uw betrouwbare vastgoed makelaar!

Uw huis of pand verkopen via een vastgoedmakelaar? Profiteer van de diensten van Ovastgoed

Bent u op zoek naar een makelaar om uw woning te verkopen, of overweegt u een verhuizing? Dan is het verstandig om daarvoor een professionele makelaar in te schakelen. Een huis verkopen is niet iets wat u eenvoudig zelf kunt doen, maar wel vaak een stap waarbij uw belangen optimaal moeten worden vertegenwoordigd.

Zowel de plaatsing van uw huis of pand in de markt, het bereiken van potentiële kopers, een optimale presentatie én het krijgen van een goede prijs voor uw huis of pand, zijn voor u van essentieel belang.

Kom in contact met een ervaren vastgoed makelaar !

Wij nemen vrijblijvend contact met u op!

Waarom een vastgoedmakelaar u hier optimaal mee kan helpen

De meeste particulieren zullen bij een verkoop van een woning of een (klein) pand vaak niet aan een vastgoedmakelaar denken. Toch kan deze stap zeker de moeite waard zijn. Een vastgoedmakelaar heeft immers groot belang bij een optimale prijs en zal daardoor zorgen dat de presentatie van uw object op alle mogelijke manieren geoptimaliseerd is.

Daarnaast biedt een vastgoedmakelaar een zeer groot netwerk van potentiële kopers aan, waardoor u meer kans maakt op biedingen en dus de prijs omhoog zal gaan. Zo krijgt u toegang tot een netwerk waarbinnen huizen en panden sneller worden verkocht én waar uw makelaar zeer ervaren is op het gebied van verkoop.

Waarom u kiest voor Ovastgoed

Ovastgoed is een vastgoedmakelaar met ervaring in zowel de beleggingsmarkt als op de zakelijke en particuliere markt. Ons doel is om deze markten bij elkaar te brengen, waardoor u kunt profiteren van alle voordelen die zij bieden, zoals een groot netwerk aan potentiële kopers, professionele begeleiding over het gehele traject en een optimale plaatsing van uw huis of pand in deze markt.

U kunt dus bij ons terecht als u uw huis of bedrijfspand wilt verkopen, ongeacht of u als particulier, investeerder of zakelijke eigenaar wilt verkopen. Wij bieden u hierin professionele begeleiding, goede zichtbaarheid en plaatsing en een zeer uitgebreid netwerk van professionele kopers aan. Zo kunt u optimaal profiteren van onze kennis, ervaring en resources.

Hoe kan ik mijn huis of bedrijfspand verkopen via Ovastgoed?

U kunt heel eenvoudig starten met de verkoop van uw huis of pand door een taxatie aan te vragen of een gesprek in te plannen met één van onze vastgoedmakelaars. Wij kunnen u adviseren over de huidige markt en u inzicht geven in het proces, waarin wij u begeleiden. Door onze taxatie weet u precies wat uw pand of huis kan opbrengen en krijgt u advies over hoe u die prijs hoger kunt laten worden.

Ook kunt u met ons samenwerken om een huis of pand te kopen. Bij verkoop is vaak sprake van het kopen van een nieuw huis of pand, en door dit ook met ons te regelen kunt u alles overzichtelijk houden bij één vertrouwde makelaar.

Betreed nu het grote netwerk van vastgoed investeerders en verkoop uw huis of pand via Ovastgoed. Zo profiteert u van alle voordelen die de combinatie tussen particuliere en zakelijke markt met de beleggersmarkten biedt. Maak nu een afspraak met onze makelaars.

U bent bijna klaar! 80%

Wilt u dat ik even contact op neem?

U bent bijna klaar! 80%

Kom GRATIS met ons in gesprek!

Ruim 10.000 woningeigenaren gingen u voor..