Woning kopen als investering? Betreed de vastgoedmarkt met de makelaars van Ovastgoed

Uw betrouwbare vastgoed makelaar!

Woning kopen als investering? Betreed de vastgoedmarkt met de makelaars van Ovastgoed

Bent u op zoek naar een manier om uw vermogen te laten groeien, maar nieuw in de markt voor beleggers? Overweeg dan om uw geld te investeren in vastgoed. Vastgoed is een solide markt voor beleggers, waarin het rendement vaak beter en zekerder is dan in andere markten. Zeker op dit moment zijn veel mensen op zoek naar een huis en trekken de prijzen in de markt aan.

Daarom is het een prima idee om uw geld te laten groeien en deels in vastgoed te investeren. Vastgoed kan immers zowel door koop als door verhuur rendement opleveren. Ook kunt u met een hypotheek uw vastgoed financieren, waardoor het rendement vaak de investering overstijgt. Vastgoed is bovendien een goede manier om uw geld over langere termijn te laten groeien.

De mogelijkheden en kansen die het kopen van vastgoed nu biedt

Eén van de belangrijkste redenen om nu in te stappen in vastgoed is dat de huizenmarkt al langere tijd aantrekt en de prijzen dus snel stijgen. Er is in Nederland een tekort aan woningen, waardoor prijzen opgedreven worden. Bovendien zullen na de Corona-pandemie vele bedrijven op zoek gaan naar woonruimte voor hun internationale medewerkers. Ook dat zorgt dat uw investering goed zal renderen.

Daarnaast is de hypotheekrente momenteel laag, wat zorgt dat een investering via een hypotheek aantrekkelijk wordt. Door de lage rente op hypotheken is het rendement van uw investering zeer snel hoog. Daardoor zal uw geld veel harder groeien dan bijvoorbeeld op een spaarrekening of met obligaties, waar de rente meestal 0 is, en soms zelfs negatief.

Wilt u in contact komen met een ervaren vastgoed expert ?

Wij nemen vrijblijvend contact met u op!

Een professionele vastgoedmakelaar aan uw zijde bij het beginnen met investeren!

Als u nieuw bent in de markt van vastgoedbeleggingen is het raadzaam om een professionele partij in te schakelen. Als u kiest voor Ovastgoed, biedt dat u de volgende voordelen:

Laat uw vermogen optimaal tot stand komen door met Ovastgoed samen in te stappen in vastgoed door bijvoorbeeld een tweede huis te kopen. Maak nu een afspraak en bekijk wat er voor u allemaal mogelijk is.

U bent bijna klaar! 80%

Wilt u dat ik even contact op neem?

U bent bijna klaar! 80%

Kom GRATIS met ons in gesprek!

Ruim 10.000 woningeigenaren gingen u voor..